Eindhovense regenton

Het regent steeds vaker en harder. Zoveel dat onze straten overstromen. Maar we willen natuurlijk geen rioolwater op straat! De REGENWACHT denkt met je mee, zodat jij je voeten droog houdt. Met de REGENWAGEN gaan wij jouw wijk in. We geven advies, leuke workshops en je kunt zefs een unieke EINDHOVENSE REGENTON bestellen!
We komen naar je toe, sluiten de ton aan en helpen met het realiseren van jouw regentuin. Of ontsnap aan een overstroming in onze ESCAPEROOM en kom erachter wat je zelf kan doen.

Onze pilot start in Tuindorp, op 6 juli, 17 augustus en 22 september van 14.00 to 18.00 uur staan wij op het Burghplein In Tuindorp.

Er is muziek, gezelligheid en veel inspriratie voor je huis en tuin om voorbereid te zijn op die enorme plensbui. KOM OOK!

Aanvraag Regenton
Vraag via dit formulier een Eindhovense regenton aan! Op drie data komen we naar Tuindorp om regentonnen aan te sluiten. Op deze dagen geven we ook (gratis!) advies over het aanleggen van een regenbestendige tuin. Geef op dit formulier ook aan of je advies wilt ontvangen voor jouw tuin!

Close